Doneer nu!Word vriend

Vrienden van KiECON

De Vrienden van KiECON investeren in de ontwikkeling van KiECON. Hiermee  helpen we meer kinderen op de goede weg naar passende zorg; daar waar de reguliere budgetten niet toereikend zijn.
Doneer!

Over Vrienden van KiECON

De Vrienden van KiECON zijn in het leven geroepen op 12 december 2018 met als doel om gelden beschikbaar te krijgen voor diverse doeleinden. Met uw steun kunnen wij bijdragen aan:

  • Ondersteuning van de zorg aan kinderen die bij KiECON komen
  • De doorontwikkeling van onze methodiek
  • Research naar de effectiviteit van onze methodiek.

Nu de zorg steeds meer geld gaat kosten, staan extra voorzieningen onder druk. Hierdoor kunnen we niet doorontwikkelen en ook niet onderzoeken of  hetgeen we doen ook werkt. Voor nu, maar ook op de lange termijn. De Vrienden van KiECON zetten zich juist hiervoor in. Zo zorgen we voor een steeds beter draaiend KiECON en  verbeteren we de zorg.

 

We richten ons op:

  • Procesverbetering
  • Onderzoek
  • Deskundigheidsbevordering
  • Kennis delen met andere professionals
  • Ontwikkelen van een consultatiefunctie; waarbij we andere professionals weer op weg kunnen helpen in vastgelopen casuïstiek.
  • Het delen van ons organisatiemodel zodat ook anderen integraal kunnen werken rondom kinderen met complexe ontwikkelingsproblematiek

Dit doen we door diverse activiteiten te organiseren, zoals refereerbijeenkomsten, het opnemen van de consultatiefunctie in ons aanbod maar ook op aanvraag om vooral maatwerk te kunnen leveren.

 

Vriend van KiECON worden

De afgelopen jaren hebben we al veel ontwikkeld en bereikt voor kinderen en ouders die de hulp nodig hebben van KiECON. Graag willen we nog veel meer mogelijk maken: meer kinderen helpen en onze zorg nóg beter maken. Ook willen wij onze kennis graag delen met anderen, zodat steeds meer mensen een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het jonge kind, daar waar het niet zo makkelijk gaat als we zouden willen.

Hiervoor hebben we ook uw steun nodig, als particulier of als bedrijf. Word daarom vriend van KiECON en doneer nu!

 

Ja, ik word vriend!

U kunt vaste donateur worden en ons jaarlijks steunen met een donatie. Maar ook uw eenmalige bijdrage is welkom.

Doneer!

Doneer direct

Meld je aan op onze nieuwsbrief
KiECON - Kinder Expertisecentrum Oost-Nederland - © 2024 Alle rechten zijn voorbehouden - Powered by Tatof
mst roessingh zgt accare aveleijn jarabee karakter kentalis