Doneer nu!Word vriend

Nieuwsbrief 2020 | 2 – KiECON in top 10 NIAZ jaarprijs 2020

KiECON in top 10 NIAZ Jaarprijs 2020

KiECON behoort tot de 10 beste initiatieven om de zorg beter te maken. Met de Jaarprijs bevordert het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) het delen van goede voorbeelden om de zorg te blijven verbeteren.

 

Samen sneller en beter voor jonge kinderen met complexe meervoudige ontwikkelingsproblematiek

Het regionale samenwerkingsverband KiECON is een succesvol initiatief gebleken en draagt sinds 2015 bij aan vroegtijdige diagnostiek en gerichte behandeling van het kind zonder dat kostbare tijd en geld verloren gaat aan dubbeldiagnostiek en wachttijden door en bij verschillende organisaties. Jaarlijks worden rond de 100 kinderen verwezen naar KiECON, waarbij in 90% van alle gevallen binnen 6 maanden een heldere diagnose en behandelplan is opgesteld.

 

Kennisdeling in de zorg

Zorg die elke dag nóg weer een beetje beter wordt: daar gaat het om bij de NIAZ Jaarprijs. Iedere zorginstelling heeft voorbeelden van verbeteringen die in de praktijk bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg. Door die te delen, leren zorginstellingen van elkaar. Daarom heeft het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) ook dit jaar de aangesloten zorginstellingen gevraagd hun beste initiatieven in te sturen voor de NIAZ Jaarprijs 2020. Uit 47 vooruitstrevende initiatieven werd KiECON op 23 juni door een jury van patiënten en cliënten verkozen tot een van de 10 winnaars.

Kijk hier voor meer informatie

 

KiECON - Kinder Expertisecentrum Oost-Nederland - © 2024 Alle rechten zijn voorbehouden - Powered by Tatof
mst roessingh zgt accare aveleijn jarabee karakter kentalis