Doneer nu!Word vriend

Nieuwsbrief 01 | 2021 – Een bestuurder aan het woord

Een bestuurder aan het woord

Door Jolanda Kool, regiodirecteur algemene zaken Accare

 

KIECON een mooi product en het resultaat van bevlogen mensen

Mooie goede zorg ontstaat vaak vanuit de bevlogenheid van mensen.  Om tot dit KiECON-product te komen hebben dan ook diverse mensen hun schouders er onder gezet en er menig uurtje vrije tijd in zitten. Met als doel om vanuit inhoud de zorg voor het jonge kind te verbeteren.

Maar uiteindelijk vraagt dit mooie idee ook de nodige ondersteuning van mensen, techniek en geld. En die bieden wij vanuit de gemeenschappelijkheid als betrokken participanten. Voorzichtig beginnend als pilot, jaarlijks verlengend met ambitie en geloof in het product KiECON.

Inmiddels is KiECON geen pilot meer, we willen het met elkaar brengen tot een structureel onderdeel van het reguliere zorgaanbod. Hierin worden we ondersteund door Menzis en de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en een subsidie van de Twentse Gemeenten. Dit helpt ons goed op weg. Maar we zullen als organisaties steeds moeten blijven bijsturen, zodat KiECON tot volle bloei kan komen en een heldere plaats binnen de Twentse zorg krijgt, waarin we onderbouwd kunnen zeggen dat het bijdraagt aan betere jeugdhulp. Er liggen nog voldoende ambities en opdrachten.

KiECON - Kinder Expertisecentrum Oost-Nederland - © 2024 Alle rechten zijn voorbehouden - Powered by Tatof
mst roessingh zgt accare aveleijn jarabee karakter kentalis