Doneer nu!Word vriend

Informatiebijeenkomst voor de eerste lijn: “Waar kan mijn zoontje het best geholpen worden?”

Geplaatst op 20-11-2017

“Mijn zoontje van drie ontwikkelt zich anders dan andere kinderen. Er lijken verschillende dingen met hem aan de hand. Hij heeft problemen met zijn gehoor, zijn verstandelijke en motorische ontwikkeling blijven achter en wellicht is hij erfelijk belast. En misschien heeft hij ook nog autisme, zoals zijn neefje. 

Waar kan mijn zoontje het best geholpen worden?”

Deze situatie is voor veel ouders en zorg- en hulpverleners herkenbaar. Hoe weet je wat je moet doen als je te maken hebt met complexe problemen van en rondom het kind? Als er op meerdere gebieden problemen en vragen zijn? Vaak wordt gestart met één instelling om vervolgens meerdere andere instellingen te consulteren. KiECON wil voorkomen dat ouders van kinderen met meervoudige complexe problematiek van de ene hulpverlener naar de andere worden verwezen.

Tijdens de bijeenkomst worden verschillende inhoudelijke onderwerpen besproken en het KiECON-proces wordt belicht. Er is ruimte voor het inbrengen van complexe casuïstiek. De bijeenkomst is toegankelijk voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten,  logopedisten, IPB-ers/ zorgcoördinatoren peuterspeelzaal en KDV.

Datum:           DONDERDAG 1 FEBRUARI 2018

Tijd:                19.00 tot 21.00 uur

Locatie:          ZGT Hengelo, Albert Schweitzerzaal

Aanmelding: per e-mail via info@kiecon.nl

Klik hier voor het programma

presentatie SCEM 2018

 

KiECON - Kinder Expertisecentrum Oost-Nederland - © 2024 Alle rechten zijn voorbehouden - Powered by Tatof
mst roessingh zgt accare aveleijn jarabee karakter kentalis